Taxibusje in Eindhoven en omgeving

Comfortabel groepsvervoer in de regio Eindhoven

Wanneer u met meer dan vier personen op vakantie of gezellig op stap gaat, is het wel zo prettig om ook samen een taxi te delen. Taxi Eindhoven is gespecialiseerd in groepsvervoer, ook voor 8+ personen. Onze taxibusjes zijn dan ook regelmatig te zien bij de diverse vakantieparken in de regio Eindhoven.

Wij verzorgen het meeste groepsvervoer voor:

  • Centerparcs Kempervennen
  • Vakantiepark ’t Wolfsven
  • Vakantiepark Vennenbos
  • Vakantiepark Witven
  • En andere parken in de omgeving van Eindhoven

Groepsvervoer Eindhoven en omgeving

Gezellig samen op pad of op vakantie, daar hoort gezellig samen in de taxi vanzelfsprekend bij. Bij Taxi Eindhoven kunt u voor kleine, maar ook voor grotere groepen een taxibus met chauffeur bespreken.

U reist dan met uw gehele gezelschap samen, bent verzekerd van comfortabel vervoer en bent per persoon ook nog eens minder geld kwijt voor de rit. De keuze voor groepsvervoer is in de meeste gevallen dan ook snel gemaakt.

Leerlingenvervoer regio Eindhoven

Kinderen die naar speciaal of bijzonder onderwijs gaan, zijn veelal aangewezen op vervoer met een taxibusje. Ervaring leert echter dat het in de schooltaxi’s nog wel eens onrustig en rumoerig kan zijn.

Dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor het verloop van de rest van de schooldag. Bovendien geeft het de ouders vaak een onprettig gevoel om hun kind dan aan de chauffeur mee te geven.

Wij begrijpen dat goed. Daarom maken wij voor deze ritten uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs waarvan wij zeker weten dat ze de zaak netjes in de hand houden.

Bovendien worden de kinderen telkens door dezelfde chauffeur naar school gebracht en weer gehaald. Ervaring leert ons dat dat de beste manier is voor een rustige rit en een ontspannen schooldag. Informeert u eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Groepstaxi Eindhoven

Voor leuke uitstapjes met meerdere personen kunt u ook een groepstaxi reserveren.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een dagje gezellig shoppen in Duitsland, België of Amsterdam
  • Gezellig met z’n allen naar de dierentuin of een pretpark
  • ‘A night on the town’ met een bezoek aan het theater

U bent dan met een taxibusje veel prettiger uit dan met eigen- of openbaar vervoer. We kunnen iedereen apart van huis ophalen, of gezamenlijk van één adres. Net wat u wilt.

Wie zich door een taxibusje laat brengen en halen, heeft geen zorgen over het vinden van geschikte parkeerplaatsen, parkeermeters, of over wie er terug moet rijden. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel en veilig op de plaats van bestemming en halen u later op de afgesproken tijd en plaats weer op.

Taxi groepsvervoer bestellen

Voor taxibusjes voor 6 tot 8 personen neemt u eenvoudig even contact op met Pretaxi op 040 240 50 60. Wilt u een taxibusje bestellen voor 8+ personen, dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor vervoer op maat. Wij maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigingen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60