Taxi van en naar Eindhoven Airport

Betaalbare en comfortabele taxi ritten van en naar Eindhoven Airport

We maken met z’n allen steeds vaker gebruik van het vliegtuig. Als we op vakantie gaan, voor zakenreizen of voor een bezoek aan verre familie of vrienden. Logisch, want je bent in een wip op je bestemming voor een redelijk bedrag.

Geen wonder dat de populariteit van vliegreizen nog steeds toeneemt. Jaarlijks vertrekken er dan ook maar liefst 5,5 miljoen mensen vanaf Eindhoven Airport.

Het enige obstakel is vaak de reis naar en van het vliegveld. De reis van huis naar het vliegveld wil echter nog wel eens omslachtig zijn. Bepakt en bezakt met het openbaar vervoer is niet echt ideaal. Met de auto is ook geen pretje, want, waar laat je die, als niemand je kan brengen en halen.

Met Taxi Eindhoven Airport reist u voordelig en onbezorgdVanuit Regio Eindhoven brengt Taxi Eindhoven Airport u voordelig en onbezorgd naar Eindhoven Airport.

  • Geen zorgen over gezeul met koffers en tassen;
  • Geen zorgen over het op tijd inchecken;
  • Geen zorgen over het vinden van een parkeerplaats.

Onze ervaren chauffeurs halen u ruimschoots op tijd van huis of van een andere locatie in Eindhoven op. Zij zorgen ervoor dat u na een ontspannen rit op tijd op het vliegveld aankomt zodat u rustig en zonder haast in kunt checken.

De terugreis vanaf Eindhoven Airport

Ook voor de terugreis kunt u gebruik maken van onze services. Als u vooraf ook de terugreis bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat de chauffeur op tijd aanwezig is om u af te halen. Wij checken of uw vlucht op tijd aankomt, eerder arriveert of vertraging heeft.

Op het moment dat u landt, staan wij al op u te wachten om uw bagage naar de taxi te brengen en u weer veilig thuis of op een andere locatie in Eindhoven.

Reserveer tijdig uw taxi naar Eindhoven Airport

Wij leveren de allerbeste taxi service tegen een scherpe prijs. Voor diverse routes van en naar Eindhoven Airport hanteren wij vaste tarieven. Dus of u in het hoogseizoen of op ongebruikelijke tijden reist, u betaalt altijd hetzelfde scherpe tarief.

Informeer naar onze voordelige tarieven en mogelijkheden

Voor een groot aantal ritten vanuit Eindhoven naar Eindhoven Airport hanteren wij vooraf vastgestelde voordelige tarieven. Zo heeft u al een taxi vanuit Eindhoven naar Eindhoven Airport vanaf € 27,-. Dat geldt natuurlijk ook voor de terugreis. Ook voor groepsvervoer kunt u bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook een taxi reserveren van en naar andere luchthavens, zoals Schiphol of Düsseldorf.

Prijzen

VANAF OMGEVING EINDHOVEN tm 4 PERSONEN vanaf 5 tm 8 PERSONEN
Amsterdam Schiphol v.a € 149 v.a € 159
Schiphol v.a € 149 v.a € 159
Brussel Zaventem v.a € 149 v.a € 159
Düsseldorf v.a € 149 v.a € 159
Eindhoven Airport v.a  € 27 v.a € 35
Weeze v.a € 99 v.a € 109
Rotterdam Airport v.a € 139 v.a € 149
Frankfurt a.M; v.a € 299 v.a € 309

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigingen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60