Touringcar Eindhoven en omgeving

Lekker met z’n allen erop uit. Samen naar een evenement, een dagje uit, of misschien wel lekker op vakantie. Met eigen- of openbaarvervoer is in het geval van grote groepen vaak geen succes. Het is rommelig en de groep raakt gemakkelijk opgesplitst. Daarom is de keuze voor een touringcar vaak snel gemaakt.

Groepsvervoer Eindhoven en omgeving

Wie vanuit Eindhoven of omgeving met een touringcar op pad wil gaan is bij Pretaxi aan het goede adres. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u veilig en comfortabel op de plaats van bestemming aankomt.

Voor alle denkbare groepsgroottes hebben wij een touringcar met ervaren chauffeur beschikbaar. In ons wagenpark hebben wij moderne touringcars geschikt voor groepen van 20, 30, 50 tot maximaal 80 personen.

Touringcar op maat

Natuurlijk is het belangrijk dat alle reizigers een eigen zitplaats in de bus hebben. Maar, afhankelijk van de lengte en de bestemming van de rit is het ook prettig om extra faciliteiten aan boord te hebben.
Wij begrijpen dat goed. Daarom maken wij voor deze ritten uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs waarvan wij zeker weten dat ze de zaak netjes in de hand houden.

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • Toilet;
  • Koffie-unit;
  • Koelkast;
  • Radio/CD/MP3/DVD-speler;
  • LCD beeldschermen;
  • Computergestuurde verwarming/airconditioning.

Indien gewenst kunnen we er ook voor zorgen dat er catering aan boord is. De cateringmedewerker zorgt dan voor bijvoorbeeld koffie, thee, bier, frisdrank en hapjes onderweg.

Feestje?

Voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen of voetbalwedstrijden is het soms wenselijk dat de bus toepasselijk wordt versierd. Als dat het geval is, laat het ons dan bij het reserveren van de bus alvast even weten. Dan kunnen we er in de planning rekening mee houden dat jullie de bus willen versieren, of alternatieven voorstellen.

 

Hygiëne

Wij doen er alles aan om van jullie feest, vakantie of uitstapje een succes te maken. Daarom leveren we niet alleen goed materieel en professionele chauffeurs, maar we zorgen er ook voor dat jullie in een schone frisse bus stappen. Ons professionele schoonmaakteam reinigt de touringcars na elk gebruik van binnen en buiten.

 

Touringcar met chauffeur bestellen

Voor informatie over de huur van een touringcar op maat en voor reserveringen neem je even contact op met Pretaxi op 040 240 50 60.

Goede reis!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer: (verplicht)

Datum van reis:(verplicht)

Aantal personen:

Vertrekplaats:

Bestemming:

Opmerkingen

U kunt betalen met deze betaalmogelijkheden

Bel ons:

+31 40 240 50 60