Luchthavenvervoer

Om een zorgeloze vakantie- of zakenreis met het vliegtuig compleet te maken, maakt u gebruik van Taxi Eindhoven om u naar en van het vliegveld te brengen. Tenminste, wanneer u vertrekt vanaf de regio Eindhoven. Bij ons weet u van te voren wat de prijs voor de rit zal zijn. Geen verrassingen achteraf dus. Ook niet wanneer u in het hoogseizoen, op ongebruikelijke uren of in het weekend reist.

Onze ervaren chauffeurs halen u ruimschoots op tijd op, zodat u na aankomst op het vliegveld in alle rust kunt inchecken en nog tijd heeft voor een kopje koffie. Dat is pas vakantie.

Taxi Eindhoven voor alle luchthavens in de regio

Vanuit de regio Eindhoven kunt u met Taxi Eindhoven comfortabel en voordelig naar elke luchthaven in de regio worden gebracht en weer opgehaald. Voor alle bestemmingen hanteren wij vaste tarieven. Files, wegomleidingen of andere obstakels die onderweg onverhoopt opduiken, zijn dus niet voor uw rekening, maar zitten bij de prijs inbegrepen.

Reist u met meer dan 4 personen, dan geniet u nog eens extra van onze voordelige ritprijzen naar bijvoorbeeld Schiphol Airport, Düsseldorf Airport, Brussels Airport of Zaventem Airport. De prijs per persoon wordt dan nog lager.

Vervoer terug van de luchthavens

Ook voor de reis terug vanaf de luchthaven bent u bij ons aan het juiste adres. Als u bij ons de terugreis boekt, houden wij in de gaten wanneer uw vlucht exact aankomt. Het maakt dus niet uit of de vlucht eerder landt of vertraging heeft, uw chauffeur staat voor u klaar wanneer u de terminal verlaat.

Een rustig idee, om na een vlucht naar huis niet zelf achter het stuur te hoeven kruipen, of de bus of trein te pakken. Zeker wanneer u ’s avonds laat of ’s morgens heel vroeg arriveert, omdat het meeste openbaar vervoer dan niet rijdt.

Op ons kunt u altijd rekenen, ’s morgens vroeg, ’s avonds laat of in het weekend en altijd voor een vaste lage prijs.

Prijzen

VANAF OMGEVING EINDHOVEN TM 4 PERSONEN TM 6 PERSONEN TM 8 PERSONEN
Amsterdam v.a. € 149 v.a. € 159 v.a. € 169
Schiphol Airport v.a. € 149 v.a. € 159 v.a. € 169
Brussel Zaventem v.a. € 149 v.a. € 159 v.a. € 169
Düsseldorf Airport v.a. € 149 v.a.€ 159 v.a. € 169
Eindhoven Airport v.a. € 25 v.a. € 35 v.a. € 45
Weeze Airport v.a. € 99 v.a. € 109 v.a. € 119
Rotterdam Airport v.a.€ 139 v.a.€ 149 v.a. € 159
Frankfurt Airport v.a. € 299 v.a. € 309 v.a. € 319

LET OP: u krijgt een sms ter bevestiging van uw reservering. Klik op de link in de sms om uw reservering te bevestigingen.

Bel ons:

+31 40 240 50 60